Vetëm 3% e njerëzve mund ta shikojnë këtë video deri në fund, efektet e saj nuk…

Science Forum ka publikuar një video në Youtube që deri tani është parë më shumë se 27 milionë perona.

Videoja shfaq një iluzion optik dhe është krijuar me qëllimin që shikuesit të shohin halucinacione të fuqishme natyrore.

Për rezultate më të mira, rekomandohet që videoja të shikohet në ekran të plotë dhe në HD.

Videoja mund të shkaktojë efekte të përkohshme halucionogjike ose edhe thjesht marrje mendsh, por mos u shqetësoni sepse këto efekte zgjasin vetëm pak sekonda.

Mos harroni, lexoni me zë të lartë çdo shkronjë që shfaqet në qendër të syrit pa bërë gabime.