Vetëm 2 vjeç, por di gjithë emrat e lojtarëve të Hollandës

poooooooooooooo

 

Edhe pse është vetëm 2 vjeç, Noah i di te gjithë emrat e lojtareve te skuadrës Holandeze.

Për çudi te familjareve te tij dhe jo vetëm, ai i njeh te gjithë futbollistet te cilët i ka ne një poster në dhomën e tij.

Nuk e ka problem të shqiptojë edhe emrat më të vështire siç është për shembull “Stekelenburg”. Tashmë i ka ngelur vetëm të mësojë emrat e stafit drejtues…Ja sa bukur i shqipton ai.