Vetëdorëzohet 16-vjeçarja e zhdukur, ja çfarë tha në polici…

Dy ditë pas denoncimit që është bërë nga familjarët e saj, adoleshentja nga Sukthi është dorëzuar në policinë e Sarandës. Burime zyrtare nga policia bëjnë me dije se 16-vjeçarja, Gazije Kazija është paraqitur pranë këtij komisariati gjatë ditës së djeshme. Për efektivët e policisë, ajo ka deklaruar se është larguar me dëshirën e saj nga shtëpia.
16-vjeçarja Gazije Kazija, e cila është larguar nga shtëpia para tre ditësh, dhe ka lënë një letër për familjarët. Ajo është larguar në mesnatë, ka lënë si shenjë kompjuterin ndezur, duke përfituar nga rasti që familjarët e saj ishin në gjumë.

Ndërkohë që e gjithë familja e saj e paraqiti këtë rast si një rrëmbim të vajzës, madje duke fajësuar edhe taksistin që e dërgoi deri tek Plepat, vajza sot ka deklaruar se gjithçka e ka bërë me dëshirën e saj.

11

22