Vesa Luma shumë hot e shtrirë, por zhgënjen në këmbë

Pavarësisht kileve të hequra në pjesën e sipërme të trupit, me këmbët ka pak probleme.

Vesa Luma shumë seksi e shtrirë, por zhgënjen në këmbë

Zakonisht ka pasur probleme me peshën, duke mbajtur edhe dieta, siç ishte rasti kur mori pjesë në garën “Dancing with the stars”, dhe të dobësohej ishte njëlloj kushti. Por, tashmë këngëtarja kosovare, pasi ka mbushur 27 vjeçe, ka provuar të bëjë foto sensuale në plazh, ku duken format reale të trupit. Pavarësisht kileve të hequra në pjesën e sipërme të trupit, me këmbët ka pak probleme.