Veprimi i Mavraj “tërbon” izraelitët, ç’bëri ai në fushë?

Mërgim Mavraj ka bërë një gjest të madh dhe veprim që ndoshta do të sjellë polemika në Izrael, pas ndeshjes mes Shqipërisë dhe Izraelit.

Në përfundim, në shenjë falenderimi, Mavraj është ulur në gjunjë dhe ka puthur tapetin e gjelbër. Bëhet fjalë për një rit tipik të fesë Islame.

Dihen gjerësisht konfliktet dhe problemet mes myslimanëve dhe botës islame e priten edhe reagimet e tyre. Në këtë ndeshje Shqipëria fitoi ndaj Izraelit me një rezultat 3:0. Golat i shënuan Sadiku dy dhe Ledian Memushaj të tretin.