Ventilatori kap flokët e Beyonce (Video)

Këngë amerikane, Beyonce Knowles, ka përjetuar një pakëndshmëri gjatë performancës në Montreal, kur ventilatori ia ka tërhequr flokët.
f.0724183816211_m

31-vjeçarja nuk e ka ndalur këngën, ndërkohë që truprojat dhe ndihmësit e saj janë përpjekur që t’ia lirojnë flokët.

‘Incidenti’ ka ndodhur kur Beyonce është afruar te publiku.