Vendosni një gotë me ujë, kripë dhe uthull në çdo pjesë të shtëpisë suaj. Pas 24 orëve do të suprizoheni!

Për fat të keq, energjitë negative mund të ndikojnë në familjen tuaj, kafshët, madje edhe çdo objekt rreth shtëpisë tuaj. Por lajmi i mirë është se ne mund t’i eliminojmë këto energji të këqija dhe të kemi një mënyrë cilësore të jetës me një truk të thjeshtë, me përbërësit që gjithkush ka në shtëpi!

Do t’ju duhet:
1 gotë qelqi (duhet të jetë plotësisht transparente)
uthull të bardhë
kripë
ujë

Përgatitja:
Shtoni pak kripë, pak uthull dhe ujë në një gotë qelqi. Vendoseni atë në zonën ku kalojnë më shumë njerëz. Lëreni të qendrojë për rreth 24 orë. Më pas derdheni ujin dhe përsëriteni përsëri procedurën sa herë të mendoni që është e nevojshme.

Kujdes: Duhet ta vendosni gotën në një zonë ku nuk mund të shihet në mënyrë që të arrijë të thithë energjitë negative në mënyrë efektive