Vendosni disa qepë në frigorifer. Ja sepse …

Në epokën e informacionit ide, truke, metoda dhe pafund sekrete për të gjitha fushat e jetës. Nëse nuk keni asnjë ide se si t’i ruani ushqimet në mënyrë që t’i përdorni më gjatë, nuk keni pse të shqetësoheni.

Ka shumë këshilla të vlefshme që ju ndihmojnë t’i mbani ushqimet e freksëta dhe jua bëjnë jetën tuaj më të lehtë.

Për t’i mbajtur qepët të freskëta si të sapo blera në treg, ju duhet të zbatoni vetëm këtë metodë të thjeshtë. Vendosini ato në frigorifer. Kjo është gjithashtu një mënyrë fantastike për të parandaluar lotët gjatë kohës që i qëroni apo prisni ato.

Gjithçka që duhet të bëni është t’i vendosni në ngrirje 10 minuta para se t’i përdorni. Do të mbaroni punë shumë shpejt dhe pa pasur nevojë të “qani” për shkak të tyre. Është një truk shumë i thjeshtë që mund përdorni gjithmonë, në çdo kohë.