Vendosin kamera në pyll, ajo që zbuluan më pas po shokon botën

Disa biolog në Kaliforni vendosën disa kamera në pyll për të monitoruar kafshët që jetonin aty. Ajo që kanë zbuluar, kur kanë parë filmimet ka shokuar botën. Në pyll janë gjetur gjurmë të mëdha këmbësh, ç’ka i ka bërë biologët, por edhe banorët e zonës të besojnë se legjenda e këmbë madhit është e vërtetë.
Madje një djalë pretendon se e ka parë përbindëshit në fjalë. Ai ka dhënë një intervistë për televizionin lokal “KTLA”.
Në fillim dëgjova një zhurmë të çuditshme dhe më pas kuptova se ishte dikush në pemë. Më pas pashë disa gjurmë gjigante në tokë dhe ia mbatha me të katra”,- ka thënë djali.
Legjenda e këmbë tregon për një krijesë, e cila është më e madhe se sa majmunët dhe se ka këmbë gjigante, por nuk është e rrezikshme. Mbetet për t’u parë se çfarë jeton brenda pyllit në Kaliforni.
Shiko videon me poshte.
Video