Vendosi të testonte besnikërinë e të fejuarit, shokohet nga reagimi i tij

Një vajzë vendosi që të testonte besnikërinë e të fejuarit të saj, por i doli si mos më keq.
Ajo i dërgon dy modele që ta joshin dhe të shikojë se çfarë reagimi do të bëjë ai, por nuk e kishte menduar se do të ndodhte ajo që nuk donte ta shikonte kurrë në jetën e saj.Gjithçka u transmetua në emision live dhe i fejuari i saj doli si mos më keq nga e gjitha kjo, duke u “masakruar” nga të pranishmit në sallë
Video është postuar në rrjetet sociale dhe ka marrë shumë komente dhe shpërndarje.

Ndiqeni VIDEON