Vendosi të mos vishte sytjena në fitnes, ja çfarë i ndodhi


Ju shkoni në palestër për të ushtruar dhe për tu relaksuar në mënyrë të shëndetshme. Ju nuk duhet të shkoni me sytjena apo gjëra të panevojshme, nuk keni nevojë të mendoni se a do të ju paragjykojnë të tjerët shkruan diply.com, transmeton Gazeta Express.
Lauren Del Turco quhet vajza që pas disa vitesh vendosi të shkonte në fitnes pa sytjena.

Por ajo përjetoi një ndodhi të pa këndshme, shkoi në zhveshtore dhe hoqi këmishën harroi që ishte pa sytjena dhe kamerat e filmuan të zhveshur./Gazeta Express/
as