Vendos në fytyrë pesë merimangat më helmuese në botë, për të thyer rekordin (Video)

Arlo Pelegrin është me profesion entomologjist, që do të thotë se i studion merimangat.
Tani është 38 vjeçar, dhe gjatë viteve që ka punuar, ka mësuar se ky duhet të krijojë diçka brenda vetes në mënyrë që ato të mos frikësohen nga ai, për t’u vetëmbrojtur në formë sulmi, shkruan lajmi.net
Pelegrin ka dashur që në skenën e Got Talent të thyejë rekordin botëror, i cili ka qenë mbajtja e dy merimangave në fytyrë, ndërsa ky kishte marrë me vete pesë të tilla.
Juria e frikësuar, përveç Hajdit, shikonin me tmerr atë çfarë po ndodhte.
Ai mori pesë merimangat një nga një dhe i vendosi në fytyrë. U prit me duartrokitje nga publiku dhe pasi theu rekordin botëror, doli nga skena edhe me përgjigje pozitive nga juria, për të vazhduar në rundin e ardhshëm. /Lajmi.net/.
shiko videon me poshte

Video Link