Vendos kafe rreth syve, ja çfarë ndodh më pas (VIDEO)

1-635-1-512x300Të gjithë kemi dëgjuar truke të çuditshme për të patur një lëkurë sa më të re. Por a funksionojnë në të vërtetë?
Shumë njerëz, sidomos femrat, preferojnë përbërës natyralë për fytyrën që nuk e dëmtojnë atë.
Një pjesë e madhe përdor mjalt, tërshërë – dhe kafe!
Kur punoni shumë ose jeni të stresuar, rreth syve na shfaqen qeska ose rrathë të zinj.Përveçse janë të shtrenjtë, kremrat për sytë jo vetëm që nuk japin efekt te disa njerëz, por madje e përkeqësojnë gjendjen.
Video tregon një mënyrë të lirë dhe efektive për zhdukjen e rrathëve të zinj rreth syve – dhe është me të vërtetë e thjeshtë!