Vëllai i tij binjak nuk mund të flasë, por në dasmën e tij ai sheh një mesazh të veçantë (VIDEO)

twin-brother-cant-speak-but-on-his-wedding-day-he-sees-a-special-message-on-the-teleprompter-1_1480973000-5873975Korey dhe Kyle Soderman janë binjakë identik nga Florida. Përderisa Kyle u lind i shëndetshëm, Korey u lind me një problem cerebral. Korey nuk mund të flasë dhe qëndron në një karrige të veçantë për të qëndruar i mobilizuar. Prindërit e Korey, Vendy dhe Kris, nuk kanë lejuar kurrë që gjendja e Korey të ndalojë atë ta jetojë jetën siç duhet. Por siç e dini, binjakët kanë një lidhje unike, dhe Kyle ka qenë ai që ka pasur më së shumti ndikim, Ata nuk janë vetëm miq, ata janë shokë të ngushtë të pandashëm. Kyle ka luajtur rolin e mbrojtësit. Duke u rritur, Kyle do ta merrte me vete Korey-në me vete duke e mbajtur atë në çdo aktivitet. Në ditën e dasmës së Kyle, Korey planifikoi diçka të veçantë. Edhe pse nuk mund të flasë, Korey përgatiti një fjalim prekës dhe e udhëzoi Kyle-në ta lexojë atë me zë para mysafirëve (Fjalimi fillon në min 2:45). Duke e lexuar fjalimin, Kyle e pati të vështirë t’i mbante lotët. Kjo tregon dashurinë e vërtetë mes vëllezërve. Nëse pajtoheni me këtë, shpërndajeni këtë shkrim në Facebook dhe befasoni miqtë tuaj!