Vëllai i Messi-t tallet me Ronaldon

Matias Messi shkaktoi shumë polemika në rrjetin social Twitter kur postoi një fotografi të dy futbollistëve më të mirë në botë, ku tregon trofetë e fituar nga futbollistët që nga viti 2009. ”Përshëndetje të gjithë, po ju përshëndes me një foto të vogël. Shpresoj se do t’iu pëlqejë. Mua më pëlqen shumë”, ka shkruar vëllai i Messit në Twitter. Më vonë ka postuar edhe një foto të Messit me katër Topat e Artë, dhe trofe të tjerë personal.

Mesi_vs_Ronaldo_trofet_alsat_m_613623480