Vëllai i komandant Sokolit sulmon ashpër Ali Ahmetin: Do të mallkoj gjaku i dëshmorëve të kombit…


Familjari i komandant Sokolit, Avni Ukshini sërish ka adresuar kritika në adresë të liderit të BDI-së, Ali Ahmeti.

“E ti je tradhtar i kombit që po i mban postet e tua me gjakun e shqiptarëve të ilirides, duke i bërë ata mish për top. A të vjen turp more që i ke mbushur burgjet sllave me mbi 5 mijë shqiptar të pa fajshëm ku ndër ta janë hiq më pak se 900 luftëtarë të uçk kombëtare të 2001. Ty do të mallkoj gjaku i Dëshmorëve dhe i popullit”, shprehet Ukshini.
ADEM