Velipojë/ Pushuesit s’hyjnë dot në det: Erë e rëndë, kemi frikë. Ja çfarë ka ndodhur

Një skandal mjedisor sapo ndodhi në Velipojë ku një person me jetski raportohet të ketë hedhur një kafshë të ngordhur në mes të detit.

Qytetarët të tmerruar tregojnë për Shkodra News se po vjen një erë e rëndë dhe kanë frikë të futen në ujë.

Autoritetet duhen të marrin masa emergjente për këtë rast të paprecedentë. Pas ngjarjes ka reaguar policia.

Qytetarët raportojnë se një skaf i policisë kufitare është parë teksa komunikon me një barkë private e cila e ka tërhequr kafshën duke e larguar.