Vedat Bajrami: Dikur çiftet u kurorëzonin me unaza, tash …

Humoristi i mirënjohur, Vedat Bajrami, duket se ka vërejtur një dukuri jo të rrallë tek të rinjtë. Janë rrjetet sociale, ato që “ngrisin” shumë peshë tek shumë çifte.
Zakonet e vjetra, dita-ditës po harrohen, dhe se çdo ditë ato po shndrrohen në “batuta” të ndryshme.
“dikur çiftet janë kurorëzuar me unaza, ndërsa tash po kurorësohen me password-a të facebook-ut”, ka shkruar Bajrami, në rrjetin social Twitter