Vë në provë shokun e tij me të dashurën, reagimi i djalit është brilant (VIDEO)

Tradhtia është gjithnjë një formë e shëmtuar e gënjeshtrës dhe aq më tepër kur bëhet në çift dhe kur partnerja ju tradhton me shokun e ngushtë, sigurisht që do reagonit si të çmendur ndoshta.

Ky djalë, i cili është ekspert i kanalit YouTube, ka bërë një eksperiment me shokun e ngushtë, duke rënë paraprakisht dakord me të dashurën e shokut të tij për këtë provë. Vajza ka pranuar vetëm e vetëm që të shkojë reagimin e të dashurit të saj.

Ky është njëlloj eksperimenti social, ku e dashura dhe shoku i ngushtë vetëm flirtojnë mes tyre, ndërse ua ndërpret në mes një person i tretë. E turpshme apo jo?

Flirtimi dhe kamera e fshehtë fillon pas minutës së 7 të videos

VIDEO LINK