Vdes në skenë, pasi e kafshoi gjarpri kobra (Video)


Kobra ka vrarë një yll të muzikës pop në Indonezi, pasi që e kafshoi atë përderisa po këndonte në skenë.
Edhe pse ishte kafshuar, ajo vazhdoi të këndojë për 45 minuta në skenë derisa vdiq nga helmi.
Emri i këngëtares është Imra Bule, ishte e njohur për përdorimin e gjarpërinjve gjatë këndimit në skenë.
Por kobra më të cilën ajo vallëzoi në skenë nuk i kishte të hequr dhembët helmues.
Këngëtarja 29 vjeçare po këndonte në një fshat, në Karawang, në Indonezi, kur u kafshua nga kobra.
Ajo u kafshua në këmbë nga kobra, helmi i së cilës i depërtoi në gjak dhe e mbyti.
Momenti i kafshimit të saj u kap në video.
xaxa