Vdes në aksident drejtori i burgut ku u torturua Ilia Kareli


Drejtori i burgut të Malandrinos ka humbur jetën ditën e sotme në një aksident. Mësohet se automjeti i tij ka dalë nga rruga dhe për pasojë, ai ka gjetur vdekjen.
Vasilis Gorzias ishter 53 vjeç. Ai ishte drejtor i burgut ku u torturua për vdekje i burgosuri shqiptar Kudret Kume, ose siç njihej, Ilia Kareli.