Vdes 14 vjeqarja e mbytur nga qente

kNjë adoleshente nga qyteti britanik i Wiganit është gjetur nga policia e Manchesterit në një shtëpi e mbytur nga disa qen, të cilët kishin dalë nga kontrolli dhe kanë shqyer vajzën deri në vdekje.

Jade Anderson u gjet në një pronë në Atherton të Wiganit pas një sulmi nga 5 qen Pit Pull, të cilët pas arritjes së policisë u vranë.

Ndërkohë policia pas kësaj ngjarje kanë thënë për mediat se, është shumë herët të flitet se si ka ardhur deri te vdekja e vajzës por se solidarizohemi me familjen e adoleshentes së vdekur.