Vdekje e dyshimtë në Fushë – Kosovë

f1_crime-scene1364295508Fushë Kosovë, 26 mars – Policia e Kosovës njofton se një person mashkull, shqiptar, shtetas i Kosovës shqiptar është gjetur në rrugë i alivanosur dhe me autoambulancë është dërguar në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Fushë Kosovë. Mjeku kujdestar ka konfirmuar vdekjen e tij. Në konsultim me prokurorin trupi i pajetë është dërguar në mjekësinë ligjore.