Vazhdon vjedhja e konsumatorëve nga ETC-ja (FOTO)


Qendra tregtare ETC, ka vazhduar vjedhjen e konsumatorëve.

Rasti i fundit ka ndodhur në qytetin e Podujevës.
Një konsumator i ka treguar Gazetës Blic se si po mashtron ETC klientët e saj. Sipas tij, derisa në reklamë, nëse e merr 4 birra, 2 i ke gratis, mirëpo, tek arka duhet të paguash 5, dhe vetëm një e ke gratis.
“Kjo është plaçkitje klasike. Ky nuk është rasti i parë që ndodh në këtë market”, thotë ky qytetar.
Në vazhdim i gjeni të faktuara këto mashtrime:
e

e1

e2