Varrosi shoku i ngusht i Noizyt i kundër përgjigjet Gold Ag(Foto)


Menjëherë pas lansimit të këngës “Pa Hile” nga Gold Ag e cila mendohet të jetë një diss për Noizyn dhe grupin e tij Otr, ka reaguar Varrosi me një foto në Instagram ku thot ” U NGUTE PAK ” dhe mes të tjerash në përshkrimin e fotos thotë si në vijim ” muslimani si asht musliman nuk munet me i fry dreqi ne vesh e jo mo tuli lloj b*thq*mi mos mshtini me degjeneru njerzit qi kam hanger me ta “.

Por menjëherë si duket e ka fshirë këtë foto, mirpo në redaksin tonë arritem ta sigurojm foton. /Postieri
g1

g2