Varroset për së gjalli vetëm për tu kuruar (FOTO)

Varroset për së gjalli vetëm për tu kuruar (FOTO-LAJM)

20 vjeçari, Alexandër Mandon pasi është goditur nga rrufeja 4 herë brenda 6 muajve është detyruar të varoset për së gjalli vetëm për t,u shëruar. Këtë zgjidhje djaloshit ia ka rekomanduar një mjek popullor që sipas të cilit mbulimi me dhe bëbë të mundur shkarkimin e ngarkesës elektrike.

I riu duhet “të varroset” në këmbë, pasi kura, vetëm kështu mund të ketë efekt. Herën e parë e “varrosën” shtrirë dhe ai u godit nga rrufeja dy herë. Shpresojmë që këtë herë, të shpëtojë.

 

41096