Vanessa Hudgens, e mahnitëshme në premierën e filmit të saj – FOTO

0Vanessa Hudgens u shfaq e mahnitëshme në premierën e filmit të saj të fundit, “Frozen Ground” në Londër. Aktorja 24-vjeçare kishte zgjedhur një fustan transparent për të veshur në këtë premierë dhe gjatë kalimit në tapetin e kuq, eklipsoi pjesëmarrësit e tjerë në mbrëmjen gala.

Hudgens luan rolin e një adoleshenteje prostitutë në filmin thriller, “Frozen Ground”, ku përkrah ka Nicholas Cage dhe Nathalie Emmanuel. 24-vjeçarja tha se ka qenë një ëndërr e saj luajta e roleve të vështira nëpër film dhe se me “Frozen” ishte plotësuar një pjesë e kësaj ëndrre.

Ajo tha se kishte mbetur e kënaqur nga dy rolet e saj më të fundit, që të dy role që kritika i vendos në kategorinë për “aktorët kurajozë”. Para “Frozen Ground” 24-vjeçarja luajti rolin e një studenteje të varur nga droga dhe seksi.

1

3

5

2

4