Vali Korleone publikon video derisa këngëtarja i këndon dhe i bën striptiz (Video)

va_1475650454-611353Kingu, Vali Corleone njihet për jetën luksoze që bën në Gjilan, të cilën e konsideron territor të vetin. Pas një udhëtimi për punë, sipas tij, në Sicili të Italisë, duket se kishte ardhur koha që të relaksohet “mbreti”. Për atmosferën e Corleones është përkujdesur një këngëtare, e cila ka kënduar “special” për Kingun, ndërsa ai shihet në humor të mirë, “O Gllupa ose o Viça, mbreti nuk pin Kokainë, as Marihuanë, sepse këto janë elemente klasike për mua dhe Absolut as nuk më ndikojnë fare”, ka shkruar Corleone në “Facebook”.