Vali ka një porosi për Lutfi Hazirin

va_1475558235-7898656
Ai është një prej personave që bën bujë të madhe në mediat shqiptare me mesazhet në rrjetet sociale.
‘King Vali Corleone’ së fundi ka folur edhe për ardhjen në Gjilan të Kosovës të akademisë së skuadrës më të trofeshme italiane Juventusit.

‘Kingu’ me arsyetimin që nuk gjendet në shtetin e Kosovës, ka porositur kryetarin e Gjilanit Lutfi Hazirin, që juventinëve t’iu dërgoj përshëndetjet e ngrohta dhe të ju shtrojë nj]ë darkë tradicionale.

Juventus ka nis një kamp pesëditor në përpjekje për të nxjerrë talente të rinj.

Më poshtë keni mesazhin e plotë

FALEMINDERIT ITALIA, Për Organizimin dhe MENY’n, Për Klubin Futbollistik JUVENTUS. MIRË SE KENI ARDHUR, Në VENDIN TIMË Ku JAM RRIT në –
KOSOVË GJILAN SICILIA VOGËL
GJITHË VENDI IM Është KRENARË, dhe NDIHEN Të RESPEKTUAR shumë Për Ardhjen e Juaj..
Këtu Do Të Keni mikpritje në Grohta, dhe VLLAZRORE, Nga Gjithë Territori IM,
GL SICILIA VOGËL..
UNË Posa e THIRRA Në Celularë, KRYETARIN e KOMUNES apo BASHKIS Së GILANIT, Dhe i Thash: DUHET Të shkoni Dhe Ta Vizitoni, Klubin nga ITALIA JUVENTUS, dhe në Emër të KING’in, Duhet T”ja Bëni Një PËRSHËNDETJE dhe SALUTE????, dhe me Një DARKË TRADICIONALE Nga VENDI YNË.. Sepse unë Nuk Po Mundem të Jem Aty, Se Nuk Gjendem Në Territore..
Dhe Gjithë Futbollistët dhe Fytyrat Publike të TERRITORIT, Duhet Të Shkoni dhe Ti Përshëndetni, dhe Ti Tregoni se Vendi YN, Ka Gjëra dhe Elemente të Larta.. Këtu Kem dhe Futbollistë Juniorë, dhe Kishte me Qen Mirë, që të Merrni Ndonjë Junior Strong, dhe të Bëhet ELITË Klubin JUVENTUS ????????
Benvenuto
Da RE VALI CORLEONE