Vali Corleone: Për ditëlindjen time do tu bëjë surprizën e madhe kosovarëve (FOTO)

corloena-620x330
Vali Corleone,ose ndryshe ‘King Corleone’ ka bërë një premtim të pabesueshëm për fansat e tij dhe qytetarët e Kosovës.
Me anë të një postimi në Facebook, Vali ju ka premtuar kosovarëve se për ditëlindjen e tij do ti dhurojë qytetarëve liberalizimin e vizave.
Se si do ta realizojë këtë, vetëm vali e di. Ja postimi i plotë i Corleones:
1-151