Vali Corleone i dehur në pikë të ditës, flet italisht me macen e tij (Video)

I dehur “qorr” mezi që flet. Vali Corleone përveç që flet italisht dhe kërkon falje në këtë gjuhë, ai prezanton makinën e tij dhe macën me të cilën bën vazhdimisht muhabet.
vali