Vali Corleone është shqiptar katolik, mban Biblën me vehte! (Video)

vali

Sipas gazetes Lajmeonline vali corleone rrjedh prej nje familje kosovare dhe eshte per te cuditur lajmi se ai eshte nje katolik…eshte e vertete apo jo mbetemi te shqyrtojme dhe me mire…