Vala e të nxehtit prej nesër

f.0724200909331_m
Prej nesër tërë Ballkani, pra edhe Kosova, do të përfshihet nga vala e të nxehtit dhe temperaturave të larta.

Vala e të nxehtit pritet të zgjas deri nga fundi i muajit prill, por me disa periudha të rënies së temperaturave.

Temperaturat deri në fund të javës nuk do të kalojnë mbi 23 gradë Celsius.