Vajzës që i pëlqejnë rrotullimet e rrezikshme (Video)

 

Ciera Dawn ulet në cepin anësor të mekanizmit rrotullues dhe bënë një xhiro me kokë poshtë.

Nëna e vajzës tre vjeç e lutë atë që të ketë kujdes.

Me shumë guxim vogëlushja shikon sërish këtë rrotë të gjerë dhe duket se sërish do të ulet në atë.

Vetëm nëse jeni Spider Man, përndryshe mos e provoni këtë në parkun e lojërave.

1