Vajzës i del mpirja dhe kupton që i kanë hequr një pjesë të gjuhës, reagimi i saj është epik (Video)


Vajza që shikoni në videon e mëposhtme sapo ka hequr një nga dhëmballët e pjekurisë. Anestezia po i del me pak mund e vuajtje, pro edhe me situata komike. Ajo është ende e mpirë dhe siç mund ta vini re nga reagimi, mendon se i kanë hequr pjesë nga gjuha buza, nofulla apo edhe mollëzat. “Ku është gjuha ime? Do ma ngjisin prapë gjuhën këta?”, – pyet vajza, ndërsa e ëma, e cila e filmon, mundohet ta qetësojë duke i thënë se ka çdo gjë në rregull.