Vajzat nxjerrin të pasmet tek Asllan Rusi, por të gjithë hutohen nga diçka tjetër (VIDEO)

screenshot-2_1475351396-6439227Në pallatin e sportit Asllan Rusi në Tiranë, po zhvillohet kampionati kombëtar i bodybuilding & fitness. Gjatë momentit kur disa vajza të bukura dhe seksi po reklamonin trupin e tyre para të pranishmëve, befas ndodhi diçka që askush nuk e kishte parashikuar. Në skenë doli papritur një mace e cila parakaloi gjatë gjithë skenës pa u shqetësuar nga askush, duke u shoqëruar me thirrje dhe të qeshura nga publiku. Si gjithmonë, organizatorët dhe personat përgjegjës po shikonin macen me duar të kryqëzuara pa bërë asgjë. Gjithsesi i urojmë suksese vajzave!