Vajzat kapen prej flokësh e shahen me njëra-tjetrën, s’do ta besoni kush ishte shkaku (VIDEO)

Dy vajza kanë dhuruar spektakël para një qendre tregtare në Angli.
Rrethanat konkrete nuk dihen ende, por raportohet se ka qenë lodra “flutura antistres” arsyeja e zënkës, ku njëra e kapi rivalen për flokësh dhe e rrëzoi sipër një karroce me fëmijë.
“Sikur të ishte për fluturën rrotulluese, kemi me shumica dhe mund t’ju siguronim nga dhjetë”, ka thënë një dëshmitar lidhur me rastin.
Nga ana tjetër, policia ka thënë se askush nuk e ka raportuar rastin, që besohet se ka përfunduar pa ndonjë rrahje tjetër.
Për më shumë ndiqeni videon më poshtë

VIDEO