Vajza zhvishet dhe ofron spektakël në rrugët e Tiranës, polici: Do martohesh me mua? (Video)


Ajo njihet si “ Dona e Portokallisë”, por emri i saj është Oriana Cama, e cila disa ditë më parë ka bërë një video një rrugët e Tiranës. Ajo duket lumtur, e lirë dhe pa komplekse, edhe pse ka shkaktuar habi tek shoferët në rrugë.

Oriana Cama ka dalë në rrugë me një kaskë në kokë dhe ka nisur të kërcejë duke dalë edhe para makinave, disa prej të cilave edhe i kanë rënë borisë. Mesa duket dikush është ankuar pasi aty ka ardhur policia, për të cilën Oriana është shprehur me humor, duke thënë se njëri prej tyre e propozoi. Jeta duhet shijuar dhe Oriana me humorin që e karakterizon ka dashur t’ua përcjellë edhe të tjerëve.
“…dhe pastaj erdhi policia! Unë hoqa skafandren dhe i thash: Para se te me arrestoni me bëni një xhiro! Njeri nga policat qeshi dhe me tha: Do martohesh me mua? Më vjen keq i thash! I only date criminals! Dhe ja futa vrapit!”, ka thënë “Dona”./express/
VAJZ