Vajza shtatzënë lodhej nga zhurmat që vinin nga lart, më pas zbulon të vërtetën e dhimbshme

Daniele Davies, jeton në një apartament në Londër dhe është shtatzënë, por kurrë nuk mendoi për të marrë këtë surprizë të papritur.

Ajo i thotë mikut të ngushtë se lodhej nga zhurma që bënte shoqja e saj që jetonte në katin e sipërme teksa kryente marrëdhënie me “të dashurin”.

Vajzën lart e kishte fqinje dhe njëkohësisht shoqe, por i vinte turp që t’i thoshte të ulte të bërtiturat që bënte teksa kryente marrëdhënie.

Për këtë, shoku i saj i tha të vërtetën e dhimbshme: të gjithë e dinin se personi me të cilën kryente ajo marrëdhënie ishte burri i Daniele, ai e tradhtonte.

Daniele vendosi të mblidhte të dhënat dhe të hetonte në lidhje me këtë, duke filluar nga llogaria e Facebook dhe vuri re se ai e tradhtonte me dhjetëra femra.

Kishte shumë femra, lexova mesazhet… nuk ishin vetëm ato të panjohurat për mua, por edhe fqinja jonë lart, shoqja ime, tha Daniele për The Sun. Mendova se zhurmat që vijnë nga lart ishin të asaj dhe të dashurit të saj, por nuk ishin. Ata ishin të sajat dhe partnerit tim Shane”, përfundon ajo.

Në shenjë hakmarrjeje, Danielei bëri screenshot bisedës së fqinjës dhe të burrit të vet dhe e hodhi në rrjetet sociale.