Vajza refuzon djalin që po lante makinën luksoze, por kur zbulon se është e tij…(VIDEO)

Eksperimentet sociale në Amerikë tregojnë vërtetë sesi janë njerëzit.
Një djalë në SHBA ka qenë duke larë makinën e tij luksoze dhe ngacmon një vajzë që kalon aty pranë.
Ai i kërkon të dalin por ajo i thotë se ka një të dashur dhe se është besnike, pasi mendon se djali është thjesht punonjës lavazhi.
Mirëpo, kur kupton se makina është e tija, ndryshon mendje.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO