Vajza që u zhvesh në librarinë e universitetit është bërë mbretëresha e internetit (Foto 18+)

Një studente u zhvesh dikurë brenda librarisë se Oregon State University në SHBA dhe fotoja e publikuar prej saj bëri bujë.Sot Kendra Sunderland po arrin t’ua kalojë të gjithave dhe të bëhet një ndër femrat më të njohura në internet.

Sot ajo zhvishet në uebcam, ehste bere pornostare dhe ka arritur të sigurojë fitime marramendëse.

v-ajzavajza12