Vajza qante nga dhimbjet, e pabesueshme se çfarë i gjetën mjekët në bark! (Video)


Horror dhe mbresëlënëse! Aypera Alekseyev (18) nga Kirgistanit, mjekët ia shpëtuan jetën falë një intervenimi kirurgjik, gjatë së cilit, nga barku i larguan një grumbull flokësh të rënda rreth katër kilogramë.
Alekseyev u operua në një spital në Bishkek, ku e sollën prindërit e saj, sepse vajza nuk po mund të hante ose pinte.
Mjekët vendosën që të kryejnë një intervenim urgjent kirurgjik, pasi i fotografuan barkun 18-vjeçares, transmeton Telegrafi.
Nga barku i saj u larguan një grumbull flokësh të rënda rreth katër kilogramë.
Sipas Bahadir Berbezova, një prej mjekëve që kreu ndërhyrjen, vajza kishte të ashtuquajturin sindromin Repunzelov, një çrregullim i rrallë i shkaktuar nga njerëzit që hanë flokët e veta.
“Në qoftë se nuk do ta operonim dhe t’ia largonim flokët, vajza do të vdiste”, tha shkurt Berbezov.
Prindërit, Alexeyevn e sollën në spital, pasi shumë shpejt kishte humbur peshë.
1650