Vajza! Nëse mashkulli bën këtë gjë në takimin e parë, atëherë bëjeni të dashurin tuaj sa më shpejt

Detajet e vogla bëjnë diferencën! Ju mund të flisni shumë rreth një mashkulli nëse ai ju hap dyert.

Nuk po flasim për “hapjen e dyerve” në kuptimin metaforik, por po i referohemi një mashkulli që i hap derën femrës së tij. T’i hapësh derën një femre është një akt shumë i ëmbël. Kjo tregon se meshkujt që e bëjnë këtë veprim, kanë cilësi të rëndësishme, dhe ju vajza duhet ta shikoni si partnerin tuaj të jetës. Ja pse duhet të lidheni me një djalë që ju hap derën: 1 – Është i matur
Nuk është djalë, por burrë. 2 – Të vlerëson ty
Ai ka sjellje të mira dhe di si t’i përdorë ato.
3 – Ai është shembulli se “princat” nuk kanë vdekur.
Ai di si ta trajtojë një femër.
4 – Ai është i respektueshëm.
E di kuptimin e fjalës respekt, si pëllëmba e dorës. 5 – Ai të vendos ty si pririoritetin e tij. 6 – Atij i intereson se çfarë mendon ti për të.