Vajza në Durrës fotografon të moshuarin duke ngrënë akullore, skandalizohet me dorën tjetër

moshaur3-530x300Nuk janë vetëm djemtë ata që fotografojnë apo kapin imazhe që nuk janë normale në jetën e përditshme. Janë edhe vajzat ato që marrin guximin të denoncojnë apo të fotografojnë diçka që sipas tyre është negative.

Kështu, një vajzë në Durrës ka fotografuar një të moshuar, i cili me njërën dorë mbante akulloren dhe me dorën tjetër mbante një fotografi, por që nuk ishte aspak normale.

Një çift duke kryer marrëdhënie seksuale, teksa shijonte akulloren, burri në fjalë shikonte me shumë vëmendje këtë foto pa u shqetësuar për shikimet në rrugë.

“Përshëndetje Jeta osh qef, nuk thonë kot në pleqëri te hy dashuria, live tani një xhaje në Durrës, u skandalizova”, është shprehur vajza.moshuar1