Vajza mbështetet në urban, veprimi i këtij burri kalon çdo imagjinatë (VIDEO)

Situatat e sikletshme në autobusë janë nga më të shumtat dhe me sa duket, nuk ndodhin vetëm në Shqipëri.
Ajo që ky burrë i bën kësaj vajze në autobus është me të vërtetë e pështirë dhe që meriton të dënohet.
Vajza, e cila rri në këmbë, është mbështetur në një nga hekurat e autobusit, ndërsa burri per me shum detaje dhe video
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim