Vajza kujdes, mos u martoni me këto 10 tipa meshkujsh

vajzaa1Për vajzat të cilat kanë vendosur të martohen por kanë dyshime për zgjedhjen e bërë, Huffington Post ka rënditur 10 “tipat” me të cilët nuk duhet të martoheni kurrë! 1. Ata të cilët akoma takohen me të dashurën e mëparshme 2. Ata që nuk ndjehen akoma të gatshëm për martesë/lidhje 3. Ata që gjithmonë kërkojnë dikë më të mirë se ti 4. Ata që shoqërohen me djem 15 vjet më të mëdhenj 5. Ata që akoma merren me ngritjen në karrijerë 6. Ata që kanë arrit në 50 vjeç dhe akoma nuk janë martuar 7. Ata që nuk besojnë/mjaftohen me një grua 8. Ata që thonë: “E vetmja gjë që më intereson janë fëmijët” 9. Ata që mendojnë se e gjithë bota sillet rreth tyre 10. Ata që nuk e kanë problem të dalin edhe me vajza të tjera./LajmeOnline.NeT