Vajza, këto gjëra të vogla që i bëni në shtrat e çmendin atë!


Këmisha…

Kur e vishni ndonjë këmishë të tij dhe asgjë tjetër, në sytë e tij dukeni jashtëzakonisht seksi, transmeton Telegrafi.

Përqafimi pa jelekë…

Kur nuk jeni duke vënë jelekë dhe e përqafoni shumë, ai menjëherë do të eksitohet.

Kur i kërkoni të bëni pozitën ‘lugë’

Pozita lugë, e njohur ndryshe edhe si pozita e qenushit, por të shtrirë në krah, e çmend atë fare, e sidomos kur i kërkoni e para ta bëni këtë pozitë.

Fjetja lakuriq

Fjetja lakuriq ju jep të dyve një ndjenjë të veçantë.
landscape-1463004318-gettyimages-517681426-780x439-800x445