Vajza hedh plehrat nga makina, por ajo që i bën komshiu e turpëron para gjithë lagjes (VIDEO)


Një ngjarje mjaft e këndshme ka ndodhur në Nikshiq të Malit të Zi. Një kamera amatore ka filmuar momentin kur një familje del nga pallati dhe futet në makinën e tyre, por para se makina të niset një vajzë del prej saj me një qese plehrash në dorë. Ajo pasi sheh rreth e rrotull e lë qesen pranë një makine tjetër, duke lënë të kuptohet se plehrat i përkisnin gjasme dikujt tjetër. Me mendimin se ia hodhi paq, vajza futet në makinë dhe automjeti niset. Por nuk bën as një metër kur befas një komshi shkon merr qesen e plehrave nga vendi ku e la vajza dhe ua hedh atyre brenda në makinë. Një gjest mjaft i bukur ky që do bëjmë mirë ta aplikojmë edhe ne shqiptarët nëse bëhemi dësh