Vajza e la sepse ishte i varfër, pas 5 viteve u takuan rastësisht, e çuditshme ajo çfarë ka ndodhur? (Video)

Ky tregim flet per nje djalosh te varfer i cili ishte dashuruar me nje vajze pasur.
Nje dite, djaloshi i varfer i kishte kerkuar doren e nje vajze te pasur,mirpo ajo e kishte refuzuar duke i thënë:
Paga e jote mujore eshte sa shpenzimet e mia ditore,andaj si po shpreson qe te pranoj te martohem me ty,
Por ja qe u takuan prap dhe ndodhi nje gje interesante.
Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme:

Video Link