Vajza brutalisht vritet në autobus / Video

263598_476723272381467_1979090229_nKristina Edkins (16) ishte nisur për në shkollë në Birmingen. Por gjatë udhëtimit një sulmues i panjohur i është afruar ulëses së saj dhe ka goditur në zemër. Vajza nuk i mbijetoi sulmit. Disa ditë më parë ajo në profilin e saj në Tviter ka thënë se është e brengosur për shkak të një mashkulli i cili tërë kohën lëviz në autobus dhe ndron ulëset. Por askujt nuk i kishte lënë përshtypje. Kristina normalisht ka shkuar në shkollë dhe ka dëshiruar të bëhet motër mjekësore. Filip Sajmlejn (22) i dyshimtë për këtë vrasje të rëndë është në burg dhe pret gjykimin. Motivet e vrasjes edhe më tej janë të panjohura por që supozohet se as që ka pasur.Në varrimin e saj kanë marrë pjesë 800 njerëz, të cilët kanë hedhur lule ngjyrë të kuqe sepse kjo ishta ngjyra e saj e  preferuar. Prindërit e pikëëlluar kanë vënë në funeral i kanë lënë porosin e fundit vajzës së tyre: “ Princeza jonë e bukur Kristina, përgjithmonë do të na mungosh dhe gjithmonë do të jesh në zemrat tona”